IMG 1828 3e8d6Вавдіюк Н.С. Менеджмент індустрії 4.0 : навч. посіб. для здобувачів вищої освіти / Н.С. Вавдіюк, М.Д. Мельничук. – Луцьк : ЛНТУ, 2023. – 182 с.

Навчально-методичне видання підготовлене до завдань та цілей міжнародного проекту ERASMUS+. В навчальному посібнику зібрані найновіші матеріали, що стосуються досліджень, розвитку оцінки, впровадження менеджменту в організаціях відповідно до вимог Industry 4.0. та надані відповіді на те, як керівники мають керувати цифровими змінами в організаціях, щоб досягнути ефективності в результатах виробництва, високого рівня задоволеності клієнтів і вдосконалення корпоративної культури.

 

IMG 1829 02400 Гусачук Д.А. Адитивні технології та матеріали : навч. посіб. / Д.А. Гусачук, М.Д. Мельничук, В.М. Малець. – Луцьк : Волинська друкарня, 2022. – 272 с.

Посібник містить основні відомості про сучасні адитивні технології та матеріали для адитивного виробництва та призначене для отримання знань з еволюції та розвитку адитивних технологій, суті основних процесів, етапів підготовки адитивного виробництва, основними матеріалами адитивних технологій. Даний посібник містить методичні вказівки до виконання практичних завдань з адитивного виробництва для підготовки працівників підприємств та навчання студентів.